In general, the experience was average considering we pay 75€ each.
Food was nice, although in my opinion dishes are pretty small, and the amount of protein is scarce, too much bread in general, probably this could be a poor choice from us too, but...the first time I see ceviche over a bread toast, some guidance would have been much appreciated it.
On the drinks side, we paid 16€ per glass of wine, which at least for Spain is crazy. In general, the wine menu selection was good but, in my opinion, around +2 times more expensive than other fine restaurants in Spain. The most annoying part was the wine came already poured, and cold, wine should always be served in front of customers and the correct temperature.
The last thing that irritated the most, was that most of the staff at the entry and the sommelier did not speak Spanish, so this gives you a good hint about what is the customer profile, and then why is so overpriced.
———
En general, la comida está bien pero los platos son escasos y en mi opinión con una relación muy justa de proteína, abusan mucho del pan para completar. Pudo ser también una mala elección por nuestra parte, pero primera vez en mi vida que veo un ceviche sobre una rebanada de pan. Hubiera esperado alguna guía sobre esto. Todo esto para pagar 75€ persona, lo cual para lo comido me pareció excesivamente caro.
En el apartado bebidas, tienen una buena carta de vinos pero con precios completamente fuera de mercado, alrededor de 2 veces lo que pagarías en cualquier buen restaurante por el mismo vino. Pagamos 16€ por copa de vino, lo cual me pareció una locura, pero lo peor es que el vino ya nos vino servido y parecía que salía del frigorífico,… en la vida había visto servir un Capellanes Reserva de esa forma.
El apartado que más me molesto es que el personal, especialmente a la entrada y la supuesta sommelier, directamente no sabían hablar castellano lo cual te deja claro cuál es su target de cliente.Más